Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Ağustos 2022 - 22:33 Yorum: 0

Başkent’te bıçaklı kavga: 1 ölü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Başkent’te bıçaklı kavga: 1 ölü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi Şenol Caddesi'ndeki bir çay ocağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Murat Ulaş Kanbur (39) ile Yunus E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Yunus E, Kanbur'u bıçakla yaraladı. Saldırgan şahıs, olay yerinden hızla uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kanbur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aletiyle kısa sürede yakalanan zanlı Yunus E, emniyete götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber