Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

Başkent’te binalara Ankara Kedisi logolu kapı numarası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te bina kapı numaralarına, "Ankara Kedisi" logolu levhalar takmaya başladı.

Başkent’te binalara Ankara Kedisi logolu kapı numarası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te bina kapı numaralarına, "Ankara Kedisi" logolu levhalar takmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, "Yeni başladığımız bu uygulamayla, hem binalara görsel bir güzellik katıyoruz hem de vatandaşın ilgisini çekecek Ankara Kedisi logosuyla, kapı numara levhalarını daha modern bir görüntüye kavuşturuyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Numarataj Şube Müdürlüğü ekipleri, Yazım Atölyesi'nde hazırlanan Ankara Kedisi logolu levhaları, Kazan, Yenimahalle ve Gölbaşı ilçelerinde takmaya başladı. Levhaların program dahilinde tüm Ankara'da uygulanacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, "Yeni başladığımız bu uygulamayla, hem binalara görsel bir güzellik katıyoruz hem de vatandaşın ilgisini çekecek Ankara Kedisi logosuyla, kapı numara levhalarını daha modern bir görüntüye kavuşturuyoruz" diye konuştu.

Üçpınar, Ankara Kedisi logolu yeni kapı numaraları levhalarının, 15x20 cm ebadında olduğunu ve adres bulmada kolaylık sağlayacak şekilde dizayn edildiğini belirterek, "Eski kapı numarası levhaları, metalden yapılıyordu. Yeni levhalar ise plexi malzemeden yapılıyor. Dolayısıyla hurda değeri yok ve bu nedenle hırsızlıklara karşı daha güvenli" ifadesini kullandı.

İlk etapta 100 bin adet hazırlanan levhalarının, numarataj çalışmaları kapsamında hiç bina kapı numarası olmayan yapılara, sokaktan caddeye dönüşen ve güncelleştirme yapılan binalara takıldığını belirten Vedat Üçpınar, bundan sonra bina kapı numaraları için yeni levhalar kullanılacağını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber