Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Asayiş 25 Ocak 2021 - 16:34 Yorum: 0

Başkent’te demir kapağı çalan şahıslar insanların canını hiçe saydılar

Başkent Ankara'da dün gece saatlerinde hurdacı görünümlü iki kişi, kaldırımdaki demir kapağı çalarak kayıplara karıştılar.

Başkent’te demir kapağı çalan şahıslar insanların canını hiçe saydılar

Başkent Ankara'da dün gece saatlerinde hurdacı görünümlü iki kişi, kaldırımdaki demir kapağı çalarak kayıplara karıştılar.

Olay, Altındağ ilçesinin Altınay Caddesi'nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının devam ettiği gece saatlerindeki tenhalıktan yararlanan iki kişi bir telefon dükkanı önünde duran ve demirden yapılmış su saati koruma kapağını yerinden sökerek çaldı. Çaldıkları kapağı yanlarında el arabasına yükleyen hurdacı görünümlü şahıslar kısa sürede olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldular. Sabah durumu fark eden çevre esnafı ise yaşanabilecek herhangi bir kazanın önüne geçmek için kendi çabalarıyla çukurun etrafını kapattılar. Polis ekipleri ise şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

"Demek ki açıkta herhangi bir şey bırakmamak gerekiyormuş"

Olayın meydana geldiği yerde mobilyacılık yapan esnaf Murat Güven ise yaşananları şu cümlelerle ifade etti:

"Dün sokağa çıkma yasağının olduğu bir zamanda, hurdacılar kapak bağlı olmadığı için almışlar götürmüşler. Resmen hırsızlık yapılmış. Sokağa çıkma yasağında bu hurdacılar nasıl geziyor onu da anlamış değilim. Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktu. Sonuçta burada değildik. Bu kapak yaklaşık iki senedir bu şekilde duruyordu. Sonunda çalınmış. Şu anda da bir tehlike arz ediyor, hemen yaptırmamız gerekiyor. Yıllardır alan giden yoktu. Dün almışlar. Polise telefoncu dükkanı olan bir arkadaşımız ihbar etti. Demek ki açıkta herhangi bir şey bırakmamak gerekiyormuş. Bu durumu bugün biz halledeceğiz, demirci çağıracağız. Kendi cebimizden para vererek kapağı yaptıracağız. Mecburen kendimiz yapacağız, bir tane kapak için de polisi meşgul etmek istemiyoruz. Burada ortalıkta herhangi bir metal bıraktığınız zaman bir saniye durmaz gider. Metal ya da değerli olan satabilecekleri şeyleri alıyorlar."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber