Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Temmuz 2017 - 11:23 Yorum: 0

Başkent’te doğalgaz borusunun patlaması

Başkent'te kepçe operatörünün yol çalışması sırasında deldiği doğalgaz borusunun patlaması ile 10 metre yüksekliğe ulaşan alevler, itfaiye ekiplerinin...

Başkent’te doğalgaz borusunun patlaması

Başkent'te kepçe operatörünün yol çalışması sırasında deldiği doğalgaz borusunun patlaması ile 10 metre yüksekliğe ulaşan alevler, itfaiye ekiplerinin bir saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü.

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediye ekiplerinin Çerçi Sokak'taki yol çalışması esnasında kepçe operatörü yanlışlıkla doğalgaz borusunu deldi. Şiddetli patlamanın meydana gelmesi ile birlikte borudan alevler yükseldi. Vatandaşların ve belediye çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çevre apartmanlarda yaşayan vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla binalardan tahliye oldu. Yaklaşık 10 metre yüksekliğe ulaşan alevler itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından söndürülürken, olayda yaralanan olmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber