Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Temmuz 2014 - 11:28 Yorum: 0

Başkent'te elektrik akımına kapılan kişi öldü

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde elektik akımına kapılan 2 kişiden biri öldü, diğeri de yaralandı

Başkent'te elektrik akımına kapılan kişi öldü

ANKARA (AA) - Ankara’nın Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesi’nde elektik akımına kapılan 2 kişiden biri öldü, diğeri de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sirkeli Mahallesi’nde yaşanan olayda depoda bulunan tahıl yükleme helezonunu dışarıya çıkartmaya çalışan Mehmet Caferoğlu (39) ile Tamer Sinan (39), helezon ucunun tellere değmesi sonucu elektrik akımına kapıldı.

Ağır yaralanan Caferoğlu ve Sinan, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Caferoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralı Sinan ise Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Sinan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber