Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı
Asayiş 26 Mayıs 2018 - 23:53 Yorum: 0

Başkent’te hırsızlık şebekesi çökertildi: 6 kişi tutuklandı

Ankara'da çalıntı otomobille geldikleri bir iş yerinden para dolu kasayı gasp eden zanlılar, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Başkent’te hırsızlık şebekesi çökertildi: 6 kişi tutuklandı

Ankara'da çalıntı otomobille geldikleri bir iş yerinden para dolu kasayı gasp eden zanlılar, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Çok sayıda suçtan aranması bulunan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, 7 Mayıs Pazartesi günü meydana gelen oto hırsızlığı ve akabinde iş yerinden kasa hırsızlığı olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi neticesinde, olayları gerçekleştiren şüphelilerin A.Y., S.G., Y.A., E.G., S.G. ve V.K. olduğu anlaşıldı. Kapsamlı takibe alınan şüpheliler, 17 Mayıs Perşembe günü yakalanarak emniyete götürüldü.

Şüphelilerin yapılan sorgulamalarının ardından çaldıkları oto ile geldikleri iş yerlerine ait kasayı çaldıkları, daha sonra çalıntı aracı terk vaziyette bırakarak kasayı kendi araçlarına yükledikleri anlaşıldı. Şehrin kırsal bir bölgesine gelip kasayı açan zanlıların 38 bin TL ile 200 Euro parayı aralarında paylaştıkları öğrenildi.

Şüphelilerden A.Y.'nin işlem yapılan olay dışında, 5 iş yerinden hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık olmak üzere 6 suç kaydının, S.G.'nin 2 iş yerinden hırsılık olmak üzere 2 suç kaydının, Y.A.'nın 1 tehdit ve 1 yağma olmak üzere 2 suç kaydının, E.G.'nin 1 tehdit, 1 yağma olmak üzere 2 suç kaydının, V.K.'nın 1 iş yerinden hırsızlık ve 1 mala zarar verme olmak üzere 2 suç kaydının olduğu, mahkemelerce aranmalarının olmadığı tespit edildi. Şahıslar, 19 Mayıs 2018 tarihinde sevk edildikleri mahkemelerce tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber