Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Eylül 2016 - 14:28 Yorum: 0

Başkent’te kurban pazarlarına asayiş denetimi

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimleri arttıran Ankara Emniyeti Keçiören hayvan pazarındaki satıcılara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT)...

Başkent’te kurban pazarlarına asayiş denetimi

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimleri arttıran Ankara Emniyeti Keçiören hayvan pazarındaki satıcılara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) uygulaması gerçekleştirdi.

Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Keçiören ilçesi Ovacık Kurban Satış Alanı'nda uygulama yaptı. Kurban pazarındaki 701 çadırda kişilere yönelik GBT sorgulaması yapan polis ekipleri, bayram öncesi herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için satıcıları uyardı. Satıcılar ise yapılan uygulamadan dolayı memnun olduklarını dile getirerek, kendilerini güven içinde hissettiklerini belirttiler.

Kurban satıcısı Nezir Arıkan, polislerce çadırların kontrol edildiğini ve çalışan personellerin GBT sorgusundan geçtiğini söyledi. Bu tür uygulamaların devam etmesini arzu ettiklerini kaydeden Arıkan, "Şuana kadar çadırlarda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Zaman zaman Keçiören Belediyesi yetkilileri de uygulamaya yapıyorlar ve kontrolleri elden bırakmıyorlar. Kapılarında 24 saat güvenlik bekliyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Memlekette bu tür uygulamalar olduktan sonra bizde rahat malımızı satarız, çocuğumuzun yanına gideriz. Burada birkaç gün sonra yüklü bir para trafiği yaşanacak. Şimdi bu tür uygulamalar olmazsa bu vatandaş nasıl güvende olur?" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber