Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Başkent’te OHAL’in kaldırılması ve KHK’lerin geri çekilmesi için eylem

Başkent'te konfederasyon ve sendika üyelerinden oluşan bir grup, OHAL'in kaldırılması ve Kanun Hükmünde Kararnamelerin (KHK) geri çekilmesi için eylem...

Başkent’te  OHAL’in kaldırılması ve KHK’lerin geri çekilmesi için eylem

Başkent'te konfederasyon ve sendika üyelerinden oluşan bir grup, OHAL'in kaldırılması ve Kanun Hükmünde Kararnamelerin (KHK) geri çekilmesi için eylem yaptı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen konfederasyon ve sendikası üyesi bir grup, Sakaya Caddesi'nde toplandı. Ellerindeki dövizlerle eylem alanına gelen grup, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilan edilen ve 3 ay daha uzatılan OHAL'in kaldırılması ve KHK'lerin geri çekilmesi için eylem yaptı. Eylem sırasında polis ekipleri, grup etrafında geniş güvenlik önlemleri alarak, alana girişlerde arama yaptı. Yapılan konuşmaların ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber