Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2017 - 01:33 Yorum: 0

Başkent’te trafik kazası: 2 yaralı

Ankara'da arıza yapan minibüse arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Başkent’te trafik kazası: 2 yaralı

Ankara'da arıza yapan minibüse arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle devrilen minibüste sıkışan sürücü vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Kaza, gece saatlerinde Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Turgut Özal Bulvarı üzerinden Samsun istikametinde seyreden 06 RBN 59 plakalı minibüs, 1011 Kavşağı'nda henüz belirlenemeyen bir sebeple arızalandı. Minibüsü yol kenarına çeken sürücü Tahsin E. (47), aracı çalıştırmak için uğraştığı sırada arkadan gelen 06 BU 2205 plakalı otomobil, sürücüsü A.T.'niın fark edememesi sonucu minibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, 06 RBN 59 plakalı minibüs yan devrildi. Minibüsün sürücüsü şoför mahallinde mahsur kaldı.

Sıkışan yaralı vatandaşlar tarafından kurtarıldı

Şoför mahallinde sıkışan Tahsin E.'nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Polis ve 112 acil servis ekiplerine ihbarda bulunan vatandaşlar, yaralı sürücüyü kendi imkanları ile sıkıştığı yerden kurtardı. Devrilen minibüs ise yine vatandaşların çabası sonucu düzeltildi.

Kazayı görerek sıkışan yaralının yardımına koşan Ahmet Karakaş, minibüsün arıza yaparak yol kenarında durduğu sırada arkadan gelen otomobilin çarptığını ve devrilen minibüsün sürücüsünün sıkıştığını söyledi. Karakaş, yaralı sürücüyü kurtardıktan sonra el birliğiyle minibüsü düzelttiklerini kaydetti.

Kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ambulanslarla hastanelere götürülen yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, iki şeridi kapanan bulvarda başka kazaların yaşanmasına engel olmak için trafik önlemleri aldı. (CNR-

Başkent’te trafik kazası: 2 yaralı

Başkent’te trafik kazası: 2 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber