Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2016 - 19:13 Yorum: 0

Başkent’te Yolcu Otobüsüne Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

Başkentte çevre yolundan Diyarbakır'a seyir halinde olan bir yolcu otobüsüne silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Başkent’te Yolcu Otobüsüne Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

Başkentte çevre yolundan Diyarbakır'a seyir halinde olan bir yolcu otobüsüne silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Diyarbakır'a seyir halinde olan 54 AV 439 plakalı yolcu otobüsüne Ankara Çevre Yolu Keçiören Etlik çıkışında seyir halindeyken bir araç tarafından ateş açıldı. Olayda, Selahattin Aslan, Selçuk Yağız, Müfit Kara ve Zülfü Kırmızıçiçek yaralandı.

Otobüsteki yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak çeşitli hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği yolda güvenlik önlemleri alarak bölgeye olay yeri inceleme ve terör mücadele şube ekiplerini çağırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber