Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Basketbol 3. Lige yükselme maçları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Bölgesel Basketbol Ligi 3. Lige yükselme maçları 2. tur play off müsabakaları devam ediyor.Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı, deplasmanda Konya Mevlana Üniversitesi’ni...

Basketbol 3. Lige yükselme maçları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Bölgesel Basketbol Ligi 3. Lige yükselme maçları 2. tur play off müsabakaları devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Basketbol Takımı, deplasmanda Konya Mevlana Üniversitesi’ni 83-82 yenerek ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Bağlar Belediyespor Antrenörü Özgür Büyük, yaptığı açıklamada, Konya’da yaptıkları maçta büyük bir mücadele örneği ortaya koyduklarını söyledi.

Her anı heyecan dolu olan maçta önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Büyük, şunları söyledi:

“Zor ve çekişmeli bir maç oldu. Rakibimiz ev sahibi olmanın bütün avantajlarını korudu. Ancak biz her şeye rağmen oyun disiplininden kopmayarak, maça ağırlımızı koyduk ve karşılaşmayı bir sayı farkla kazanmasını başardık.”

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber