Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2014 - 15:08 Yorum: 0

Basketbol: Antalya'nın Yıldızları, Nazlı Güler ile anlaştı

Milli takıma kadar yükselen deneyimli forvet Güler, yeni sezonda Antalya ekibinde forma giyecek

Basketbol: Antalya'nın Yıldızları, Nazlı Güler ile anlaştı

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde temsil etmeye hazırlanan Antalya'nın Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü, kadın basketbolunun deneyimli isimlerinden Nazlı Güler'i kadrosuna kattı.

Antalya'nın Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Levent Deringöl, yaptığı yazılı açıklamada, Nazlı Güler'in takımda istedikleri bir sporcu olduğunu kaydetti. Yeni sezon planlamalarında Güler'in önemli bir konumda olduğuna işaret eden Deringöl, oyuncunun takıma en üst seviyede katkı sağlayacağından emin olduğunu vurguladı.

Nazlı Güler ise bu sezon Antalya adına mücadele etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Takımın yeni sezon hedeflerinin Antalya'yı seçmesinde etkili olduğuna değinen Güler, "Yeni sezonda, elimden gelenin en iyisini yaparak Antalya'nın Yıldızları takımını başarıya götürmek için çalışacağım" ifadesini kullandı.

Türkiye'de pek çok takımda mücadele ederek milli takıma kadar yükselen deneyimli forvet, 1982 doğumlu ve 1,84 boyunda. Nazlı Güler daha önce, Kayseri TED Kolejliler, Samsun Basket, Tarsus Belediyespor, Homend Antakya Belediyespor, İstanbul Üniversitesi ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giydi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber