Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Kasım 2014 - 13:33 Yorum: 0

Basketbol: Kadınlar 2. Lig

VİP Gençlikspor, biri ABD'li, diğeri yerli iki oyuncu transfer etti

Basketbol: Kadınlar 2. Lig

YALOVA (AA) - Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi ekiplerinden VİP Gençlikspor'un Başantrenörü Murat Yapıcı, ABD'li Raven Gray ile Burcu Erbaş'ı transfer ettiklerini bildirdi.

Yapıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon da bir süre takımın formasını giyen 24 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Raven Gary'yi kadroya dahil ettiklerini anlattı.

Fenerbahçe altyapısından yetiştikten sonra birçok kulübün formasını giyen ve son olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor'da oynayan 28 yaşındaki savunma oyuncusu Burcu Erbaş'ı da transfer ettiklerini dile getiren Yapıcı, "Play off'lara katılabilmek için yaptığımız transferler takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. İki transferin de takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber