Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Basketbol: Kadınlar 2. Ligi

Yalova'dan Barcelona'ya transfer oldu

Basketbol: Kadınlar 2. Ligi

YALOVA (AA) – Yalova VİP Gençlikspor'un 42 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Banu Karadağlı, İspanya'nın Barcelona takımına transfer oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi ekiplerinden VİP Gençlikspor'un formasını giyen tecrübeli basketbolcu Karadağlı, Barcelona'nın veteran takımına transfer oldu. Yarım sezon formasını giydiği Yalova temsilcisinde 33 dakika ortalama ile sahada kalan Karadağlı, Nisan ayında düzenlenecek Veteranlar Basketbol Dünya Şampiyonası'nda Barcelona formasıyla parkedeki yerini alacak.

-'Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim'-

Barcelona'da forma giyecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Karadağlı, "Formasını severek giydiğim Yalova VİP Gençlikspor'dan Barcelona'ya transfer olduğum için çok mutluyum. Orada veteranlar takımının formasını terleteceğim. 10-18 Nisan tarihleri arasında Hırvatistan'ın Zadar kentindeki Veteranlar Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele edeceğim. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" diye konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber