Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Ekim 2014 - 21:48 Yorum: 0

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri

Adana BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: "Bugün BOTAŞ için olumlu bir gündü. Hedeflerimizden olan 8'li finallere kalmayı gerçekleştirmiş olduk"

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri

YALOVA (AA) - Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu'nu lider tamamlayıp 8'li finallere katılma hakkını elde eden Adana BOTAŞ'ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Bugün BOTAŞ için olumlu bir gündü. Hedeflerimizden olan 8'li finallere kalmayı gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Yıldızoğlu, Orman Gençlik'i 96-69 mağlup ettikleri grubun son maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için önemli bir günü geride bıraktıklarını söyledi.

 

Genç oyuncularının atılım yapabilmesi için konsantrasyon seviyelerinin en üst seviyede olması gerektiğine dikkati çeken Yıldızoğlu, şöyle konuştu:

"Maçtan önce grubun durumu belli oldu. Yalova'dan, aşama yapmış bir takım olarak ayrılmak istiyorduk. İkinci gün aldığımız mağlubiyetten sonra oyuncularımın bugün gösterdiği mücadele gerçekten çok önemliydi. Oyuncularımı, gösterdikleri mücadele ve dikkatlerinden dolayı kutluyorum. Bugün hepsi çok dikkatliydi. Hatalarımız yine oldu. Doğru hatalar diyebileceğimiz hatalar yapma yoluna gittik. Buraya gelirken maçların sonuçlarıyla ilgilenmiyorduk. Gelişimimizle ilgili çalışmalarımız var. Bugün BOTAŞ için olumlu bir gündü. Hedeflerimizden olan 8'li finallere kalmayı gerçekleştirmiş olduk. İnşallah 8'li finallerde de daha iyi bir BOTAŞ olarak yer alırız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber