Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 25 Ekim 2014 - 22:23 Yorum: 0

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri

Orman Gençlik Başantrenörü Alkaş: "Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik"

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri

YALOVA (AA) - Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Orman Gençlik'in Başantrenörü Murat Alkaş, "Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik" dedi.

Alkaş, grupta Adana BOTAŞ'a 96-69 yenildikleri son maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, artık lige konsantre olduklarını söyledi.

 

Ligde önemli müsabakalara çıkacaklarını dile getiren Alkaş, şöyle konuştu:

"Canik Belediyesi ile Ordu maçının sonucu sonrasında hem BOTAŞ hem de biz 8'li finallere kalmayı hak ettik. Gruplardan daha önce çıkmayı garantilediğimiz için bu durum takım için son maçta motivasyonumuzu düşürdü. Oynamamız gereken basketbolu yansıtamadık. Rakibimiz BOTAŞ bizden daha iyiydi ve bizi farklı mağlup etti. Onları tebrik ediyorum. Kupada da başarılar diliyorum. Gözümüzü lige çevirdik. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Çarşamba günü oynayacağımız maçı düşünmeye başladık. O maçı kazanıp lige konsantre olarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber