Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ekim 2017 - 18:08 Yorum: 0

Basketbol sahası yenilendi

Edirne Belediyesi tarafından Vali Konağı'nın yanında yer alan deforme olmuş basketbol sahasının bakımı yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşurken,...

Basketbol sahası yenilendi

Edirne Belediyesi tarafından Vali Konağı'nın yanında yer alan deforme olmuş basketbol sahasının bakımı yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşurken, ışıklı ve sessiz potayla basketbolseverlerin takdirini kazandı.

Edirne Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla, zamanla deforme olan 525 metrekarelik alanda yer alan basketbol sahası yeni bir görünüme kavuştu. Yenilenen basketbol sahası 29 Ekim Pazar Günü ilk basketbol turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Vali Konağı'nın yanındaki basketbol sahasında gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, zamanla deforme olan alanın zemininin asfalt olduğunu söyledi. Telleri kopuk olan sahanın içerisinde yer alan potaların durumunun da kötü olduğunu ve direklerin boyalarının ise, eskidiğini ifade eden Gürkan, "525 metrekarelik alanda yer alan basketbol sahasında ekiplerimizce ilk olarak beton, betonun üzerine epoksi astar atıldı. 3 kat mavi ve 5 kat yeşil silis kum karışımlı akrilik boyanın uygulandığı alanda yer alan potalar, profesyonel potalarla yenilendi. Potalar sessiz ve ışıklı. Ayrıca saha içi aydınlatma yapılırken, saha civarında bulunan tribünlerin de genel temizliği ve boyası gerçekleştirildi" dedi.

Yenilenen basketbol sahasının 29 Ekim'de basketbol turnuvasına ev sahipliği yapacağını ifade eden Gürkan, "Basketbol tutkunları, 29 Ekim'de yeniden düzenlediğimiz sahada karşı karşıya gelecek. Sporun ve kardeşliğin kazanacağı basketbol turnuvasına tüm basketbolseverleri davet ediyorum" diye konruştu.

Basketbol sahası yenilendi

Basketbol sahası yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber