Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Kasım 2014 - 17:23 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

Orduspor Başantrenörü Durur:

Basketbolda maçın ardından

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında Adana ASKİ'yi 74-66 yenen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Takım oyunu oynadığımız ve defans yaptığımız sürece sırtımız yere gelmeyecek" dedi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni transfer edilen Bahar Öztürk'ün maça büyük katkı sağladığını vurgulayan Durur, transferi takıma kazandıran kulüp başkanı Nedim Türkmen'e teşekkür ettiğini belirtti.

Bahar Öztürk gibi değerli bir oyuncu kazandıklarını anlatan Durur, "Bu transfer bizim rotasyonu çok değiştirecek. Daha takımda eksiklerimiz var. Biz takım oyunu oynadığımız ve defans yaptığımız sürece sırtımız yere gelmeyecek. Bunu her maçta sürdüreceğiz. Ordulu hemşehrilerimize daha nice güzellikler yaşatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise bu sezon ligde iyi takımların olduğunu ve zor geçtiğini ifade etti.

Ligde mücadelenin yüksek seviyede ilerlediğini dile getiren Artun, "Fakat bizim de hedefimiz yukarılarda. Ligdeki çok ciddi hedeflerimiz doğrultusunda bugün darbe aldık. Çünkü Ordu, bizim kazanmak istediğimiz maçlardan biriydi. Dün transfer ettikleri Bahar Öztürk, onlara çok ciddi katkı yaptı" ifadelerini kullandı.

Artun, karşılaşmada takımının oynadığı oyundan çok memnun kalmadığını kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber