Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Aralık 2014 - 20:43 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Akdağ: "Ligde kalabilmek için kısa zamanda toparlanmalıyız"

Basketbolda maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Cem Akdağ, Fenerbahçe Ülker'e 89-69 yenildikleri maça ilişkin, "Ligde kalabilmek için kısa zamanda toparlanmalıyız" dedi.

Akdağ, yaptığı açıklamada, kadro derinliklerinin yeterli olmadığını belirterek, söz konusu kadroyla Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker maçlarını oynadıklarını kaydetti.

Haftaya Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Akdağ, "Yarından itibaren yeni bir oyuncu aramıza katılıyor. Bu oyuncunun katılımıyla birlikte hazırlıklara devam edeceğiz. Çok zor bir lig oynuyoruz. Kadromuz diğer rakipler kadar derin değil. Ligde kalabilmek için kısa zamanda toparlanmalıyız" diye konuştu.

NSK Eskişehir Basket oyuncusu Kartal Özmızrak ise iyi başladıkları Fenerbahçe Ülker maçını kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

- Fenerbahçe Ülker cephesi

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ise maçı başlangıcından itibaren ciddiye aldıklarını vurguladı.

Bu hafta cuma günü THY Avrupa Ligi maçı oynadıklarını anlatan Obradovic, şöyle konuştu:

"48 saatten daha az bir zamanda deplasman maçına çıktık. Birçok oyuncumuza şans vermeye çalıştım. Bir kere daha oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım rakiplerine ve kendilerine saygı göstererek güzel bir maç çıkarttı. Eskişehir'i de tebrik ediyorum. Kendi taraftarlarımıza bize yarattığı destek ortamından dolayı tebrik ediyorum. Eskişehir taraftarına teşekkür ediyorum. Eskişehir takımına başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber