Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Ocak 2015 - 19:43 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Greenberg: "Zor bir yenilgi ama bundan bir şeyler okumaya çalışacağız"

Basketbolda maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, TOFAŞ'a 80-78 yenildikleri maça ilişkin, "Zor bir yenilgi ama bundan bir şeyler okumaya çalışacağız" dedi.

Greenberg, yaptığı açıklamada, maça agresif başladıklarını belirterek, bu oyunu maçın tamamına yayamadıklarını kaydetti.

Dördüncü çeyreğin son 7 dakikasında oyuna ortak olmaya çalıştıklarını ifade eden Greenberg, şöyle konuştu:

"Özellikle savunmada iyi değildik. 4. çeyrekte kendimizi gösterdik. Genel olarak ilk yarıda defans yeterli değil. İkinci yarıda daha iyiydik. 3 sayıları savunmada zayıftık. İkinci yarıda topu daha iyi koruduk. Maçın sonralarında Randle muazzam oynadı. Metecan ve Kartal bize defansta enerji verdi. Brackins de özellikle ikinci yarıda bize bir şeyler gösterdi. Zor bir yenilgi ama bundan bir şeyler okumaya çalışacağız." 

 NSK Eskişehir Basket'in oyuncusu Metecan Birsen de maçı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

- TOFAŞ cephesi

TOFAŞ Başantrenörü Ilias Zouros ise maçı kazandıkları için oyuncularını tebrik etti.

Eskişehir'e gelirken 4 maç üst üste kaybettiklerini hatırlatan Zouros, "Bu hafta bazı oyuncularımız hastaydı, bazıları sakatlık geçirdi. İlk çeyrek çok iyi oynadık. Son çeyrek her şey kötüydü. Bundan sonra işimiz daha sıkı çalışıp, performansı artırmak. Eskişehir'i tebrik ediyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. İki takım için de çok zor bir maçtı. Bundan sonraki maçımıza konsantre olacağız" ifadelerini kullandı.

TOFAŞ'ın oyuncusu Samet Geyik de bunda sonraki haftalarda seri galibiyetler almak istediklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber