Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...
Sami Er
Spor 24 Ocak 2015 - 22:13 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

Banvit Başantrenörü Lukıc:

Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Banvit Başantrenörü Zoran Lukıc, rakip takımın daha istekli oynayıp müsabakayı kazandığını belirtti.

Lukic, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müsabakaya kötü başladıklarını söyledi.

Maçı uzatma dakikalarında 89-87 kaybettiklerini hatırlatan Lukic, şunları kaydetti:

"Pınar Karşıyaka takımını öncelikle tebrik ederim. Müsabakanın başından sonuna kadar daha istekli oynadılar ve müsabakayı hak ederek kazandılar. Maalesef takım olarak müsabakaya çok kötü başladık. Bir süre sonra Pınar Karşıyaka takımını yakaladık, hatta öne bile geçmeyi başardık fakat bu yeterli olmadı. İlk periyot bizim müsabakayı kaybetmemize neden oldu. Bu bizim ilk defa yaşadığımız bir olay değil. Genelde iyi oynadığımız ve kazandığımız maçların ardından çok kötü başlıyoruz. Bu sorunu çözmemiz lazım. Umarım kısa sürede bunu çözerek Gran Ganaria müsabakasına hazır oluruz."

- Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da konuşmasında aldıkları galibiyetin lig sonunda çok işlere yarayacağını vurguladı. Son 6 maçtır sahalardan galip ayrıldıklarını dile getiren Sarıca, konuşmasına şöyle devam etti:

"Banvit'i kendi sahasında yenerek iyi bir iş yaptık. Takım olarak son 6 müsabakada kazanıyoruz. Bunlardan Paris Levolois, Beşiktaş İntegral Forex, Uşak Sportif ile Banvit zorlu ve temposu yüksek müsabakalardı. Bu gün aynı oyunu sahaya yansıtmak önemliydi. Bütün maçı çok iyi domino ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Çok ciddi bir iş yaptılar. Ligin sonunda bize çok iyi avantaj sağlayacak bir galibiyet aldık. Bunun devamını getirmek için elimizden geleni yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber