Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 14 Mart 2015 - 19:43 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

Türk Telekom Başantrenörü Sunter:

Basketbolda maçın ardından

ANKARA (AA) - Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, Türkiye Basketbol Ligi'nde 83-66 kaybettikleri Pınar Karşıyaka maçına ilişkin "Bu kadar çok top kaybı yaşarsanız yenilgi kaçınılmaz olur" dedi. 

Sunter, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Carter gibi skorer bir oyuncudan yoksun olup bu kadar da çok top kaybı yaşarsanız yenilgi kaçınılmaz olur. Avrupa'da büyük başarı yakalayan Pınar Karşıyaka takımını kutluyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise şu andan itibaren ULEB Avrupa Kupası maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. 

"Maçtan önce kafamız Avrupa Kupası karşılaşmasındaydı" diyen Sarıca, "Konsantrasyon ve motivasyon olarak maçın başında zorlansak da ilerleyen dakikalarda oyuncularım karşılaşmaya ağırlığını koydular. Çok önemli bir rakipten galibiyet aldık. Güçlü rakiplerimizi yenen Türk Telekom gibi ligin önemli takımlarından biri karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. Şu andan itibaren Avrupa Kupası maçını düşünmeye başladık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber