Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Mart 2015 - 19:18 Yorum: 0

Basketbolda maçın ardından

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz:

Basketbolda maçın ardından

UŞAK (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde sahasında Anadolu Efes'i 76-75 yenen Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, maçı müdafaa yaparak ve doğru hücumla kazandıklarını söyledi.  

Bulkaz, maçın ardından kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek oyuncularını kutladı. Maça çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için çıktıklarını dile getiren Bulkaz, "Savunmamızla maçı kazanmak istedik, ilk iki periyotta bunu başardık. Üçüncü periyotta kötü oynadık aradaki fark açıldı ancak son periyotta müdafaa yaparak ve doğru hücumla maçı kazandık" dedi. 

Hakemlerin yanlış kararlarının kendilerini rahatsız ettiğini ifade eden Bulkaz, küçük bütçeli bir takım olduklarını ve Anadolu'da basketbolu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydederek, "Maçın son periyodunda yaşananları herkes gördü. Aynı hakemin kararıyla Galatasaray maçını da kaybetmiştik" diye konuştu. 

Bulkaz, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe Ülker karşılaşması hakkında "Anadolu Efes, Avrupa'nın en iyi takımı. Fenerbahçe Ülker'i ilk yarıda sahamızda yendik. Bizim için isim yok, maç var. Her maça iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

 

- Anadolu Efes cephesi

 

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise maçı, son periyottaki kötü oyun yüzünden kaybettikleri yorumunu yaparak, "Çok zorlu ve sonu değişik bir maç oldu. İlk üç periyot oyunu iyi kontrol ettik. Oyuncularımın anlaması gerekiyor ki maç 40 dakika. Son periyotta çok top kaybettik. Kötü oynadığımız dördüncü periyodun ardından maçı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes oyuncusu Cedi Osman ise ev sahibi ekibi kutladı. Üçüncü periyodun ardından Uşak ekibinin maça iyi dönüş yaparak mücadeleyi kazandığını dile getiren Cedi Osman, "Hak ettiğimiz bir maçı kaybettik. Önümüzde Olympiyakos maçı var, ona hazırlanacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber