Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Basketbolda tranfesler başladı

Düzce Belediyespor Erkek Basketbol takımında baş antrenörlüğe Timuçin Meriç'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verildi.

Basketbolda tranfesler başladı

Düzce Belediyespor Erkek Basketbol takımında baş antrenörlüğe Timuçin Meriç'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verildi. 2016-2017 sezonu için ilk aşamada 4 basketbolcu ile sözleşme imzalandı.

Yeni sezonda birinci ligde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol takımı için Acıbadem Üniversitesi'nden Ersin Görkem, Sakarya BŞB'den de Erhan Yetim, Melikşah Üniversitesinden Hilmi Cantopçu Adanaspordan Fatih Eravcı "yı , transfer edildi. Bunun yanı sıra geçen sezon takımda yer alan Anıl Binici, Hüseyin Uludağ ve Oğuzhan Güzel de A Takım kadrosuna aldı. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu lige geç girmeleri nedeniyle dar bir portföyün içinden kadrolarını oluşturacaklarını ancak iyi isimleri bir araya getirerek ilk sezonlarında iyi bir sonuç alacaklarını belirtti ve "Amacımız uzun soluklu işler yaparak Düzce'yi bir basketbol beldesi haline getirmek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber