Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:08 Yorum: 0

Baski Sındırgı’nın Alt Yapısını Değiştiriyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yapımı devam eden Kent Meydanı projesi kapsamında Balıkesir Su Ve Kanalizasyon İdaresi'nin (BASKİ) alt yapıyı yenileyeceği...

Baski Sındırgı’nın Alt Yapısını Değiştiriyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yapımı devam eden Kent Meydanı projesi kapsamında Balıkesir Su Ve Kanalizasyon İdaresi'nin (BASKİ) alt yapıyı yenileyeceği belirtildi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın girişimleri sonucu harekete geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi "Kent Meydanı" projesini hayata geçiriyor. Kent meydanı bittiğinde bambaşka bir görünüme kavuşacak Sındırgı'nın aynı zamanda alt yapısınında değiştirileceği açıklandı. BASKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı İzzet Günal ve Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, alt yapısı değişecek alanlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Yavaş, "Sındırgı'nın merkezinde Cumhuriyet meydanında Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından "Kent Meydanı" projesinin birinci aşaması kapalı otopark yapılıyor. Kapalı otoparkın betonu atıldı. Cumhuriyet Meydanı ve belediye binamızın inşaatının bitimine istinaden meydanda yeni düzenlemeler gerekiyor. Yeni düzenlemelerde BASKİ tarafından Manifaturacılar çarşısından, Ilıcalı Deresine kadar alanda su ve kanalizasyon hatları yenilenmesi, tamamen elden geçirilmesi ve üst yapı projesine hazır hale getirilmesi amacıyla saha çalışması yaptık. Üç, beş gün içerinde sahaya girip bu çalışmaları yerine getirecekler. Bittiğinde turizmle kalkınmayı hedefleyen Sındırgı için çok güzel olacak. Proje sona erdiğinde artık yer altına bir daha girmemeyi hedefliyoruz. BASKİ'nin bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Baski Sındırgı’nın Alt Yapısını Değiştiriyor

Baski Sındırgı’nın Alt Yapısını Değiştiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber