Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:38 Yorum: 0

Başsavcı Çiçekli’den Rektör Koçak’a Veda Ziyareti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcı iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Çiçekli, veda ziyaretleri...

Başsavcı Çiçekli’den Rektör Koçak’a Veda Ziyareti

Erzurum Cumhuriyet Başsavcı iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Çiçekli, veda ziyaretleri kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Başsavcı Ahmet Çiçekli'nin, tıpkı Erzurum'da olduğu gibi yeni görev yeri olan Ordu'da da başarılı olacağını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ahmet Çiçekli ise görev süresince Erzurum'da unutulmaz anlar yaşadığını, Erzurum'u ve Erzurumluları çok sevdiğini ve bu şehirden güzel anılarla ayrılacağını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber