Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Nisan 2017 - 19:13 Yorum: 0

Başsavcılıktan intihar eden Çek futbolcu ile ilgili açıklama

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, intihar eden Çek Cumhuriyeti uyruklu futbolcu Frantisek Rajtoral ile ilgili olay yerinde intihar notu bulunmadığını,...

Başsavcılıktan intihar eden Çek futbolcu ile ilgili açıklama

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, intihar eden Çek Cumhuriyeti uyruklu futbolcu Frantisek Rajtoral ile ilgili olay yerinde intihar notu bulunmadığını, harcamalara ilişkin bilgi notu bulunduğunu açıkladı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, kendini kemerle asarak intihar eden Gaziantepsporlu futbolcu Frantisek Rajtoral'ın ölümü ile ilgili açıklama yaptı. Olay yerinde intihar notu bulunmadığı, harcamalara ilişkin bilgi notu yer aldığı belirtilen açıklamada, "23 Nisan 2017 günü Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi Antepia isimli sitenin 54 numaralı dairesinde ikamet eden Gaziantepspor futbolcularından Çek uyruklu Frantisek Rajtoral isimli futbolcunun 22/04/2014 günlü antrenmana katılmaması üzerine kalmakta olduğu evinde oturma odası kapısı önünde kemer ile yukarı asılı şekilde ölü olarak bulunduğu olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli soruşturma başlatıldığı ve olay yerinde intihar notu bulunmadığı, harcamalarına ilişkin bilgi notu bulunduğu, 24/04/2017 günü ölü muayene ve otopsi işlemleri yapıldığı, ilk bulgular olayın intihar olduğunu işaret etmekte ise de ceset üzerinden alınan numunelerin toksikolojik inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiği, bu kurumdan gelecek cevaba göre kesin ölüm sebebinin belirlenip açıklanacağı hususudur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber