Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:49 İskoçya’nın yeni başbakanı John Swinney oldu18:48 Ağrı’da öğrencilere trafik eğitimi verildi18:46 İBB Başkanı İmamoğlu’dan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’ye tebrik...18:44 Hitit Üniversitesi’nden “Terörizm ve Radikalleşme ile Mücadele ve Türkiye’n...18:39 Brezilya, İsrail’in Refah’a yönelik saldırısını kınadı18:37 Hırsızlık suçundan 14 yıl ceza alan şahıs yakalandı18:36 Uzmanlar kan sulandırıcı ilaç kullanımı konusunda uyardı18:33 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Filistin’e destek gösterisi18:33 Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü18:30 Anadolu Üniversitesinde International Staff Mobility Week Programı başladı18:27 TBMM’de tartışma18:26 Mucur Belediye Başkanı Şahin: "Adli süreç başlatıldı"18:25 Teleferik kazasında Belediye Başkanı Kocagöz’un tutukluğuna ilişkin ikinci...18:23 Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajı’nda doluluk yüzde 96...18:22 Kırklareli’nde ormanlara giriş 177 gün süreyle yasaklandı18:20 Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: "(İsrail’in Refah’a saldırısı) 1 milyon...18:19 Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Refah’a yapılacak bir harekat sadece b...18:17 Kılıçdaroğlu’na ’Adalet Yürüyüşü’ sırasında saldırı girişimi davasına devam...18:12 Savaşçı böcekler doğaya salındı18:10 SGB Yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: “Sakarya’nın...
Yerel 15 Haziran 2019 - 12:58 Yorum: 0

Basur Nasıl Geçer?

Basur halka arasında mayasıl olarak bilinir. Basur anal bölgede bulunan damarların genişleyerek dışarı sarkması ile oluşan bir sorundur.

Basur Nasıl Geçer?

Basur halka arasında mayasıl olarak bilinir. Basur anal bölgede bulunan damarların genişleyerek dışarı sarkması ile oluşan bir sorundur. Ağrı yapar ve kişiyi çok zorladığı için hayat kalitesinin düşmesine neden olur. Peki, basura ne iyi gelir? Basur için hayat tarzınızı değiştirmeniz ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekir. Basur tedavisi için siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitede birçok hastalığa dair çözüm önerileri vardır. Her şey doğal tedavilere uygun olarak yapılmıştır.

Basur Belirtileri Nedir?

Basur belirtileri arasında anal bölgede ele yumuşak dokular gelir. Ağrı yapar. Büyük abdesti yaparken ağrı ve yanma olur, bazen de kanama görülebilir. Makat bölgesinde kaşıntı olur ve sürekli ıslaklık hissi vardır. Kilo aldıkça ve karın içi basıncı arttıkça basur şikayetleri daha çok artar.

Tedavisi Nasıldır?

Basur tedavisinde bazı kremler hastanın konforunu sağlar. Kullanılan kremler ve ılık su oturma banyoları ile ağrıyı azaltabilir ve hastanın konforu sağlanabilir. Tedavide mutlaka besleme alışkanlığı düzeltilmelidir. Bol posa içeren gıdalar tüketmek önemlidir. Kabız olmamak gerekir. Kabız olan kişilerde şikayetler çok artar ve dışkılama yapılamaz. Tedavi basurun evresine göre değişir. Çok ileri vakalarda cerrahi tedavi uygulanabilir. Cerrahi tedavinin yanında lazer ve botoks uygulaması da yapılmaktadır. Hangi tedavinin uygulanacağına doktorunuz kara verecektir.

Doğal Tedavi Nasıl Olur?

Doğal tedavide sabahları aç karnına ılık su tüketmek ve aç karnına erik, kayısı gibi posa miktarı yüksek meyveler tüketmek önemlidir. Basur nasıl geçer? Posadan zengin beslenmek kabızlığı önler. Pirin. makarna, hamur işi gibi gıdaları mümkün olduğunca az şekilde tüketin. Patlıcan kürü basura iyi gelir. Patlıcanın yeşil olan sap kısımlarını kesin ve suyun içinde kaynatın. Yaklaşık 15 dakika kaynatın ve soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra ağzını kapatın ve buzdolabında saklayın. Her gün bir bardak içebilirsiniz. Basur tedavisi için yaşam tarzını değiştirin. Bol bol hareket edin ve spor yapın. Meyve ve sebze tüketimi çok önemlidir. Ağrı durumlarında ılık su oturma banyosu ağrıyı çok azaltır ve kişiyi geçirir. Doğal çözüm arıyorsanız tüm hastalıklara ait kürleri sitede bulmanız mümkündür.

ETİKETLER: Basur Nasıl Geçer
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber