Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Nisan 2014 - 19:58 Yorum: 0

Batı Ege'ye yağış uyarısı

İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde bu akşam saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor

Batı Ege'ye yağış uyarısı

 BALIKESİR (AA) - İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde başlayacak gökgürültülü sağanak ve lokal olarak kısa süreli dolu şeklindeki yağışların, İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde etkili olması tahmin ediliyor.

Yağışların pazar gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, gökgürültülü sağanak yağış ve yerel olarak dolu yağışı ile birlikte güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

 
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber