Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Batik Boyama Kursu Açılıyor

‘Gençlik ve Belediye’ konulu yarışmada Türkiye 3’üncüsü seçilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ..

Batik Boyama Kursu Açılıyor

MALATYA (İHA) ‘Gençlik ve Belediye’ konulu yarışmada Türkiye 3’üncüsü seçilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, kurs yelpazesine yenilerini ekliyor.
Sanat Merkezi bünyesinde verilen 33 daldaki kursa 7’den 70’e her kesim yoğun ilgi gösterirken, şimdi de batik boyama kursu açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Sanat Merkezi’nde usta eğitmenler tarafından verilen ahşap yakma, bağlama, bez bebek, bakır rölyef, çini, diksiyon, dublaj, drama, ebru, el sanatları, fotoğrafçılık, gitar, grafik tasarım, heykel, hüsn-ü hat, karakalem, kağıt rölyef, keman, kil şekillendirme, ney, pantomim, piyano, ses eğitimi, şan eğitimi, takı tasarımı, temel sanat eğitimi, tezhip, tiyatro, yan flüt, yağlı boya, ritim, ut ve ahşap oyma kurslarına on binlerce kursiyer katılıyor. Verilen bu kurslara ilaveten şimdi de batik boyama kursunun açılacağı bildirildi.
Kumaş üzerine boyama sanatını içeren batik boyama kursu ile ilgili müracaatların alınmaya başlandığı belirtilirken, yeterli müracaatın alınması halinde kursun usta eğiticiler nezdinde başlayacağı kaydedildi. Kursa katılmak isteyenlerin Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne müracaat edebilecekleri belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber