Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 01 Ekim 2020 - 16:18 Yorum: 0

Batman Belediyesi heyeti imar çalışmaları için Ankara’da

Batman'ın imar sorununa köklü çözümler bulmak ve yeni imar alanlarının oluşturulması için çalışmalar yürüten Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik...

Batman Belediyesi heyeti imar çalışmaları için Ankara’da

Batman'ın imar sorununa köklü çözümler bulmak ve yeni imar alanlarının oluşturulması için çalışmalar yürüten Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevlileri, Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya geldi.

Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile yapılan toplantıya Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, Tarım ve Orman İl Müdürü Vekili Mehmet Demir, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü İsa Gülgür ile belediye teknik personeli katıldı. Batman'a yeni açılacak imar alanları ve mevcut imar planlarında yapılacak değişiklikler için Bakanlıklar nezdinde ziyaretler gerçekleştiren Batman Belediyesi heyeti ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Ekipler, imar alanları, Millet Bahçesi, atık su arıtma tesisi ve katı atık depolama alanı ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine brifing verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber