Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Batman, Berlin'de 4 dille tanıtıldı

BATMAN (AA) - Batman, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen "Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı"nda Türkçe, Kürtçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 4 dille tanıtıldı.4-8 Mart...

Batman, Berlin'de 4 dille tanıtıldı

BATMAN (AA) - Batman, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen "Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı"nda Türkçe, Kürtçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 4 dille tanıtıldı.

4-8 Mart tarihleri arasında yapılan fuarda Batman'ın tarihi, turistik, ekonomik ve kültürel özellikleri tanıtıldı.

Batman standının yoğun ilgi gördüğünü belirten Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, fuarın kentin tanıtımına önemli katkısının olduğunu söyledi.

Fuar boyunca fuarda standı olan Fransa, İspanya, İtalya, Japonya, Almanya ve Arap ülkelerinin tur operatörleriyle görüşme imkanı bulduklarını belirten Aksoy şunları kaydetti:

"Fuarda Batman Valiliğimizin broşürleri ile hediyeleri dağıtıp şehrimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Fuarda açtığımız stant beklenilenin üzerinde ziyaretçi akınına uğradı. Hasankeyf ağırlıklı olmak üzere kentimizin diğer tarihi yerlerini de tanıtmaya çalıştık. Turizm sezonunda ilimize Almanya, Fransa ve bazı ülkeler başta olmak üzere birçok turistin geleceğine inanıyoruz. Almanya ve Fransa’daki bazı turizm operatörleriyle görüştük. Batman, bu yıl turizm pastasında daha çok pay alacağına inanıyoruz. Bunun için girişimlerimizi de sürdürdük."

 Fuara Vali Yardımcısı Aksoy'un yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Arslan'lı da katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber