Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Batman Üniversitesi'nde Yabancı Diller Yüksekokulu kuruluyor

BATMAN (AA) - Batman Üniversitesi bünyesinde Yabancı Diller Yüksekokulu kurulacağı bildirildi.İngilizce, Arapça, Almanca ve Japonca dillerinin okutulmasının planlandığı yüksekokul ile ilgili...

Batman Üniversitesi'nde Yabancı Diller Yüksekokulu kuruluyor

BATMAN (AA) - Batman Üniversitesi bünyesinde Yabancı Diller Yüksekokulu kurulacağı bildirildi.

İngilizce, Arapça, Almanca ve Japonca dillerinin okutulmasının planlandığı yüksekokul ile ilgili açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, kararın Bakanlar Kurulunda çıktığını ve bunun Batman adına sevindirici olduğunu belirtti.

Kuracakları yüksekokulla birlikte üniversitelerine olan rağbetin artacağını savunan Prof. Dr. Uluçam, şöyle konuştu:

"Yabancı dilde eğitim ve öğretimi en iyi şekilde yürütebilmek adına üniversiteler kendi bünyelerinde yabancı diller yüksekokullarını kurmuşlardır. Ülkemizdeki birçok köklü üniversitede ve hatta yeni kurulan üniversitelerin çoğunda Yabancı Diller Yüksekokulu mevcuttur. Batman'da kurulacak Yabancı Diller Yüksekokulunun üniversiteye rağbeti artıracağını düşünüyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber