Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Yerel 29 Haziran 2016 - 23:53 Yorum: 0

Batman Valiliğinden Şehit Yakınları İle Gazilere İftar

Batman Valiliği tarafından il merkez ve ilçelerde bulunan şehit yakınları ile gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Batman Valiliğinden Şehit Yakınları İle Gazilere İftar

Batman Valiliği tarafından il merkez ve ilçelerde bulunan şehit yakınları ile gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte katıldığı iftar programına şehit yakınları ile gazilerin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile il ptorokolü de katıldı.

İftar öncesi konuşan Vali Ahmet Deniz, "Atatürk Havalimanı'nda haince, kalleşçe yapılan saldırıda aralarında şehit polis memurlarımızın, yabancı misafirlerimizin de olduğu 41 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunu yapan terör örgütlerini kınıyorum. Hepimiz biliyoruz, bu terör örgütleri, ismi ne olursa olsun DAEŞ olsun, PKK olsun, DHKP-C olsun bunların tek bir amacı var bu ülkenin büyümesini gelişmesini önlemek isteyen ülkelerin piyonu olarak hareket etmektir. Bunlar bu terör örgütlerini kullanarak Çanakkale'de dize getiremediği bu milleti, terör örgütleriyle dize getirmeye çalışıyorlar, ama başaramayacaklar çünkü bu milletin birliği, beraberliği var. Biz bin yıldır bu coğrafyada Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Sünni'siyle, Alevi'siyle kardeşçe yaşıyoruz. Barış içerisinde yaşıyoruz, birbirimizi kucaklıyoruz. Biz bu birlikteliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe bunlar bu amaçlarına asla ve asla ulaşamayacaklar. Çünkü biz önce vatan diyoruz. Şehitlerimiz bu ülkenin tapusu, gazilerimiz bu ülkenin canlı tarihi. Başta terör örgütü PKK olsun, diğer terör örgütleri olsun bizim bu ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizi bozamayacaksınız, bizi oyuna getiremeyeceksiniz. Biz kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu ülke büyüyecek gelişecek. Koskoca bir cihan imparatorluğunun mirası üzerine kurulmuş bir cumhuriyetin onurlu vatandaşları olarak çok daha iyi yere geleceğiz inşallah. Son günlerde maalesef bölgemizde yaşanan, Cizre'de, Silopi'de, Nusaybin'de, Şırnak'ta terör örgütünün kıskacında olan, evleri yıkılan insanlarımız var. Terör örgütünün iç yüzünün ne kadar karanlık olduğunu gördük. Batmanlı hemşerilerimiz birlik ve beraberliğe sahip çıktı. Devletin birliğine, ülkenin bölünmezliğine sahip çıktı. Onun için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber