Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2022 - 11:33 Yorum: 0

Batman’da 2022 yılının ilk yarısında bin 429 çiftin resmi nikah işlemi gerçekleşti

Batman Belediyesi Evlendirme Memurluğu 2022 yılı içerisinde bin 429 çiftin resmi nikah işlemi gerçekleştirdi.

Batman’da 2022 yılının ilk yarısında bin 429 çiftin resmi nikah işlemi gerçekleşti

Batman Belediyesi, 2022 yılı ilk yarısında evlenen çift sayını açıkladı.

Batman Belediyesi Evlendirme Memurluğu 2022 yılı içerisinde bin 429 çiftin resmi nikah işlemi gerçekleştirdi. Birbirlerini severek evlenip aile kurmak isteyen çiftlerin resmi nikah işlemleri Hürriyet Mahallesindeki Şerzan Kurt Parkı'nda bulunan Belediye Evlendirme Dairesinde gerçekleştiriliyor. 150 kişi kapasiteli büyük salon, bir nikah salonu, bir gelin, bir de damat hazırlık odası ve fotoğraf stüdyosu ile evlenecek çiftlere hizmet verilen evlendirme dairesinde müracaatlar hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında kabul ediliyor. Resmi nikah işlemleri kabul edilen yabancı evlilikler arasında; Fas, Suriye, Almanya, Amerika, Avusturya, Azerbaycan, Filipinler, Filistin, Hollanda, İngiltere, İran, Irak, İrlanda, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Kolombiya, Lübnan, Macaristan, Norveç ve Pakistan gibi ülkelerin vatandaşları bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber