Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Mayıs 2019 - 18:08 Yorum: 0

Batman’da 400 bin lira değerinde kaçak petrol türevi ele geçirildi

Batman İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, piyasa değeri 400 bin lira olan kaçak petrol türevi malzeme...

Batman’da 400 bin lira değerinde kaçak petrol türevi ele geçirildi

Batman İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, piyasa değeri 400 bin lira olan kaçak petrol türevi malzeme ve silah ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışma neticesinde, Beşiri ilçesi ve merkez ilçe mülki sınırları içerisinde 1 akaryakıt tankeri ve bir iş yerinde eş zamanlı yapılan adli aramada piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan toplam 170 ton belgesiz ve faturasız kaçak petrol türevi malzeme ele geçirildiği belirtildi. Operasyonda ayrıca 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, 3 şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber