Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Batman'da AK Parti'den nevruz kutlaması

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanlığınca nevruz kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlendi.Öğretmenevinde akşam düzenlenen etkinliğe, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Bahçede...

Batman'da AK Parti'den nevruz kutlaması

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanlığınca nevruz kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlendi.

Öğretmenevinde akşam düzenlenen etkinliğe, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. 

Bahçede AK Parti İl Başkanı Diyattin Uçar ve diğer partililerce yakılan nevruz ateşinin üstünden atlanılmasının ardından, vatandaşlar müzik eşliğinde halay çekti.

Burada konuşma yapan Başkan Uçar, nevruzun baharın müjdecisi olduğunu belirterek, "Bolluk ve bereketin simgesi, birlik ve beraberliğin sembolü olan Nevruz Bayramını, AK Parti Teşkilatı ve vatandaşlarla birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Mutluluk anlamına gelen Nevruz Bayramı, farklı kültürlerde yaşayan insanların ortak kültür zenginliğini oluşturmaktadır" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber