Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Batman'da asayiş

BATMAN (AA) - Batman'da 819 polisin katıldığı asayiş uygulamasında çok sayıda kesici alet, kaçak sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan...

Batman'da asayiş

BATMAN (AA) - Batman'da 819 polisin katıldığı asayiş uygulamasında çok sayıda kesici alet, kaçak sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 27 ayrı noktada 819 polisin katılımı ile kent merkezinde asayiş uygulaması yapıldığı belirtildi.

27 ayrı uygulama noktasında 2 bin 920 kişinin GBT sorgusu yapıldığı belirtilen açıklamada, aranan 17 kişinin yakalandığı, çok sayıda kesici alet ile 65 bin paket kaçak sigara ve 109 sahte 100 lira paranın ele geçirildiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber