Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Batman’da Camiler Onarılıyor

Batman'da onarılan bir caminin açılışında konuşan İl Müftüsü Turgut Erhan, "Birileri bu camileri yıksa da, yaksa da hiçbir zaman gönüllerden silemeyecekler"...

Batman’da Camiler Onarılıyor

Batman'da onarılan bir caminin açılışında konuşan İl Müftüsü Turgut Erhan, "Birileri bu camileri yıksa da, yaksa da hiçbir zaman gönüllerden silemeyecekler" dedi.

Batman'ın Balpınar beldesinde, belde ile aynı adı taşıyan 25 yıllık caminin tamamlanan tadilat işlerinin ardından açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan İl Müftüsü Turgut Erhan, camilerin Müslümanları bir araya getirerek, gönüllerini kaynaştırdığını ifade etti. Son zamanlarda bölgede yaşanan çatışmalarla beraber birçok caminin tahrip edildiğini anlatan Erhan, "Maalesef son zaman dilimleri içerisinde camilerde bombaların patlatıldığı içindeki o kutsal eşyaların tarumar edildiği bir zaman diliminde yaşıyoruz. Birileri bu camileri yıksa da, yaksa da hiç bir zaman gönüllerden asla Allah'ın evi diye nitelendirin bu mekanları silemeyeceklerdir. Onlar yıksa da Münirler ve Müslümanlar inşa etmeye devam edeceklerdir" dedi.

Kıyamete inanan insanların kalbinde Allah var olduğu müddetçe yeryüzünde mescitler ve camilerin her zaman itibarıyla var olacağını anlatan Erhan, "O minarelerde göye yükselmiş adeta tevhit inancının bayraktarlığını yapan, Allah'ın birliğinin bir nişanesi olan o minareleriyle beraber camilerimiz var olmaya devam edecektir" diye konuştu.

Batman’da Camiler Onarılıyor

Batman’da Camiler Onarılıyor

Batman’da Camiler Onarılıyor

Batman’da Camiler Onarılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber