Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2016 - 11:43 Yorum: 0

Batman’da ’Çocuğumu seviyorum ana sınıfına gönderiyorum’ projesi başladı

Batman merkez, ilçe ve köylerde okul öncesi eğitim çağındaki çocukların okula kazandırılması için "Çocuğumu seviyorum ana sınıfına gönderiyorum"...

Batman’da ’Çocuğumu seviyorum ana sınıfına gönderiyorum’ projesi başladı

Batman merkez, ilçe ve köylerde okul öncesi eğitim çağındaki çocukların okula kazandırılması için "Çocuğumu seviyorum ana sınıfına gönderiyorum" projesi başladı.

Batman Valisi Ahmet Deniz, derslik ve öğretmen sıkıntısı olmamasına rağmen, Türkiye'de okul öncesi eğitim sıralamasında 78. sırada olan Batman'da başta mülki idare amirleri olmak üzere, milli eğitim müdürlüğü yetkilileri, öğretmen, idareci, muhtar ve velilerin işbirliği ile okul öncesi eğitim oranının Türkiye ortalamasının üstüne çıkarılması için çalışmaların var gücüyle devam ettiğini söyledi. Vali Deniz, okul öncesi eğitim kurumlarında kullanılan eğitim materyalleri ihtiyaçlarının karşılanacağını, velilere külfet oluşturacak herhangi bir talepte bulunulmayacağını ve okul öncesi kayıtların ücretsiz olduğunu belirtti. Vali Deniz, başlatılan proje ile okul öncesi eğitim sıralamasında istenilen seviyeye ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber