Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Ağustos 2016 - 13:24 Yorum: 0

Batman’da elektrik direklerini deviren 6 kişi tutuklandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde elektrik sayaçlarını dışarıya çıkarmayan ve direkleri devirip, enerji hattına zarar verdiği tespit edilen 6 kişi, "Devlet...

Batman’da elektrik direklerini deviren 6 kişi tutuklandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde elektrik sayaçlarını dışarıya çıkarmayan ve direkleri devirip, enerji hattına zarar verdiği tespit edilen 6 kişi, "Devlet malına zarar vermek" suçlamasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Kozluk ilçesine bağlı Kaletepe köyünde sayaçlarını dışarı çıkartmak istemeyen köylüler ile Dicle Elektrik Dağıtım görevlileri arasında önceki günlerde gerginlik yaşanmıştı. Daha sonra sayaçlarını dışarı çıkarmak istemeyen köylülerin elektrikleri kesildi. Elektriklerinin kesilmesine kendileri istemesine rağmen tepki gösteren bazı köylülerin direkleri devirerek, hatlara zarar verdiği ileri sürüldü. Konuyla ilgili çalışma başlatan jandarma, elektrik direklerini kırdıkları ve hatlara zarar verdiklerini tespit ettiği 6 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şahıslar, "Devlet malına zarar vermek" suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber