Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Kasım 2014 - 20:18 Yorum: 0

Batman'da, Ezidi çocuklara oyuncak dağıtıldı

Terör örgütü IŞİD'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve daha sonra Batman'ın Beşiri ilçesinde kendileri için oluşturulan çadır kente yerleştirilen Ezidi çocukları için hazırlanan "Bin çocuk, bin sıcak yürek" projesi kapsamında toplanan oyuncakl

Batman'da, Ezidi çocuklara oyuncak dağıtıldı

BATMAN (AA) - Terör örgütü IŞİD'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve daha sonra Batman'ın Beşiri ilçesinde kendileri için oluşturulan çadır kente yerleştirilen Ezidi çocukları için hazırlanan "Bin çocuk, bin sıcak yürek" projesi kapsamında toplanan oyuncaklar dağıtıldı.

Uğurca köyünde oluşturulan çadır kenteki Ezidi çocuklar için özel bir eğitim kurumu tarafından hazırlanan proje kapsamında bin adet oyuncak toplandı. 

Projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrenciler, çadır kenti ziyaret ederek Ezidi çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklarla sohbet eden öğrenciler daha sonra topladıkları oyuncakları çocuklara dağıttı.

Projeyi hazırlayan eğitim kurumunun kurucusu Ramazan Bozkurt, Ezidi çocukları için hazırladıkları proje kapsamında oyuncak topladıklarını belirtti. 

Sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini kaydeden Bozkurt, "Bu soğuk kış günlerinde yurtlarından uzak, acıyı iliklerine kadar hissetmiş çocuklarımızın yüreklerini ısıtmak için yaptığımız bu sosyal sorumluluk çalışmasında, kurumumuzdaki öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu oyuncakların 600 tanesini çadır kentteki çocuklarımıza, kalan oyuncaklarımızı da, Esentepe Sosyal Tesisi’ne yerleştirilmiş Ezidi çocuklara dağıtıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber