Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 19 Ağustos 2016 - 13:28 Yorum: 0

Batman’da FETÖ’den 15 kişi daha tutuklandı

Batman'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve tekrar gözaltına alınan...

Batman’da FETÖ’den 15 kişi daha tutuklandı

Batman'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve tekrar gözaltına alınan 15 kişi tutuklandı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ'ye yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 10 hakim ve 6 polis, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Savcılığın itiraz ettiği şüpheliler, bir kez daha gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 15'i tutuklanırken, 1'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber