Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 18:48 Yorum: 0

Batman'da hafızlık etkinliği

BATMAN (AA) - Alimler ve Medreseler Birliği Batman Şubesi, Kur'anı ezberleyen 23 öğrenciye düzenlenen tören ile hafızlık belgesi verdi.Batman bir düğün salonunda düzenlenen törene kurs...

Batman'da hafızlık etkinliği

BATMAN (AA) - Alimler ve Medreseler Birliği Batman Şubesi, Kur'anı ezberleyen 23 öğrenciye düzenlenen tören ile hafızlık belgesi verdi.

Batman bir düğün salonunda düzenlenen törene kurs öğrencilere ve aileleri katıldı.

Törende konuşan İlahiyatçı-Yazar Mehmet Göktaş, kadının toplumdaki yerinin çok büyük olduğunu ve bütün savaşların kadınlar üzerinden yapıldığını söyledi.

Hem kafirlerin hem de Müslümanların kadınlar üzerinde savaştıklarını belirten Göktaş, "Kafirlerin, firavunların tek sermayeleri terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır, nikahsızlıktır, örtüsüzlüktür. Müslümanların da sermayesi Kur'an ve İslamdır. Bunun için bu kızlarımızın yaptığı bu hafızlığı küçük görmeyelim. Bunlar insanlığın kurtuluşu olan Kur'anı ezberlemişler" dedi.

Konuşmanın ardından 23 öğrenciye hafızlık belgeleri verildi. Program sinevizyon gösterisi ve ilahilerin okunmasıyla sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber