Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Batman'da "Her Aya Bir Kitap" projesi

BATMAN (AA) - Batman'da "Her Aya Bir Kitap" sloganıyla başlatılan projenin startını Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik verdi.İMKB Anadolu Lisesi'nde projenin tanıtımında konuşan Çelik, "Okumak...

Batman'da 'Her Aya Bir Kitap' projesi

BATMAN (AA) - Batman'da "Her Aya Bir Kitap" sloganıyla başlatılan projenin startını Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik verdi.

İMKB Anadolu Lisesi'nde projenin tanıtımında konuşan Çelik, "Okumak bir erdem, okumakla hayatımız değişebilir, kitap okumakla insan olgunlaşır ve başarıya ulaşacaktır" dedi. 

Bu proje ile her ayda bir kitabın okunacağını belirten Çelik, kitap okuyanlar okumayanlara karşı bilgilerinin artımş olacağını söyledi.

Projenin önemine değinen Çelik şöyle konuştu:

"Bu projenin bir diğer güzel yönü de, okuduğunuz kitapları yıl sonunda okul kütüphanesine bağışlayarak, okul kütüphanesinin biraz daha zenginleşmesine katkı sağlanacak. Projenin hayata girmesinde emeği geçen, okul idaresi ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber