Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 17:08 Yorum: 0

Batman'da Hukuk ve Adalet Derneği kuruldu

BATMAN (AA) -Batman Barosu'na üye avukatlar tarafından Hukuk ve Adalet Derneği kuruldu.Baroya üye 18 avukatın yer aldığı derneğin kuruluşuna ilişkin açıklama yapan Başkan İbrahim Halil...

Batman'da Hukuk ve Adalet Derneği kuruldu

BATMAN (AA) -Batman Barosu'na üye avukatlar tarafından Hukuk ve Adalet Derneği kuruldu.

Baroya üye 18 avukatın yer aldığı derneğin kuruluşuna ilişkin açıklama yapan Başkan İbrahim Halil Yalçın, Batman'nın kardeşlik ortamında konuşulan çözüm önerileriyle sesini ve sözünü en çok duyuracak şehirlerden biri olduğunu belirtti.

Batman Barosu'nun hızla artan avukat sayısı ile genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Yalçın, "Derneğimizin kuruluş amacı, avukatlarımızın baro çalışmalarının yanısıra dernek olarak da şehrimizin ve ülkemizin demokratik, insan haklarına saygılı evrensel ölçülere ulaştırılmasının sağlanmasına katkı sunmasıdır. Meslektaşlarımızla, yerel, ulusal veya uluslararası STK ve kurumlarla yapacağımız faaliyetlerle, hukukun gelişimine, tesisine ve öğrenimine katkı sunacağız" ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber