Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Batman’da köy korucularından özel tim oluşturulacak

Batman Valisi Ahmet Deniz, köy korucularına eğitim vererek, özel tim oluşturacaklarını belirterek, yaşı tutan korucuları uzman çavuş kadrosuna alacaklarını...

Batman’da köy korucularından özel tim oluşturulacak

Batman Valisi Ahmet Deniz, köy korucularına eğitim vererek, özel tim oluşturacaklarını belirterek, yaşı tutan korucuları uzman çavuş kadrosuna alacaklarını kaydetti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk ilçesinde köy korucuları ile bir araya geldi. Deniz, burada yaptığı açıklamada, korucuların bölgede terörle mücadelede etkin rol aldıklarını belirtti. Korucuların teröre karşı duruşunun çok önemli olduğunu anlatan Deniz, "Bu bölgede hain PKK terör örgütüyle mücadelede kahraman askerlerimizle birlikte gösterdikleri, yürekli ve cesaretli duruşlarından, vatanını, milletini ve bayrağını seven, onun için ölmeyi göze alan korucularımıza teşekkür ediyorum. Yıllardır PKK terör örgütünün saldırdığı, istemediği müesseselerden biri koruculuk müessesedir. Çünkü siz bu bayrağın, vatanın ve milletin kıymetini bilen insanlarsınız. Hep beraberiz. Devletimiz, hak ettiğiniz şekilde gerekli düzenlemeleri yapmak için girişimlerde bulunmaktadır" dedi.

Korucular arasında yaş kriterleri tutanlardan özel tim oluşturularak, uzman çavuş kadrolarına alımlarının yapılacağına dikkat çeken Vali Deniz, "Yaşı tutanlar mutlaka başvursunlar, biz sizlerin oralarda olmasını özelikle istiyoruz. Koşulları uymayanlar için de devletimiz bir kısım ek destekler yapacaktır. Türkiye Cumhuriyeti büyüyor, gelişiyor ve kalkınıyor. Türkiye on yıl önceki Türkiye değil. Türkiye sağlık, eğitim ve ulaştırma alanında da büyük gelişmeler göstermektedir. Zaten bu yüzden Türkiye'yi sürekli engellemeye çalışıyorlar. Bazıları istiyor ki, Türkiye, Suriye ve Irak gibi olsun ama olmayacak, bunu başaramayacaklar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber