Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Batman'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği

BATMAN (AA) - Batman'da Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği kapsamında Sakal-ı Şerif ve kutsal emanetler çadırını halkın ziyaretine açtı.Atatürk Parkı'nda halkın...

Batman'da 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliği

BATMAN (AA) - Batman'da Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği kapsamında Sakal-ı Şerif ve kutsal emanetler çadırını halkın ziyaretine açtı.

Atatürk Parkı'nda halkın ziyaretine açılan çadırda Hazreti Muhammed'in Sakal-ı Şerifi ve kutsal emanetlerden bazıları yer alıyor.

Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında açılan çadıra ilişkin açıklama yapan Platform Sözcüsü Beşir Şimşek, peygamber efendimizi hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla etkinlik yaptıklarını söyledi.

Şimşek, "İşte bugün bu etkinliklerden birisi peygamber efendimizin mübarek Sakal-ı Şerifini  halkımızın ziyaretine açtık. Amacımız, şüphesiz peygamberimizi hatırlamak, hatırımıza getirmek, onu yad etmek  onun sevdasını onun sevgisini bir birimize hatırlatmaktır" dedi.

 Kadınların ve erkeklerin ayrı ziyaret ettiği Sakal-ı Şerif ve kutsal emanetler çadırı pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber