Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Batman'da Nevruz programı açıklandı

BATMAN (AA) - HDP Batman İl Başkanı Abdulbari Karaağaç, "Geliştirilen çözüm süreci ile 2015 Nevruz’u halkların umudu haline gelmiştir" dedi.Karaağaç, il binasında düzenlediği basın...

Batman'da Nevruz programı açıklandı

BATMAN (AA) - HDP Batman İl Başkanı Abdulbari Karaağaç, "Geliştirilen çözüm süreci ile 2015 Nevruz’u halkların umudu haline gelmiştir" dedi.

Karaağaç, il binasında düzenlediği basın toplantısında, partisince Batman'da düzenlenecek Nevruz kutlamalarının 19 Mart'ta yapılacağını belirtti.

Bu yıl ki Nevruz’un özüne uygun bir şekilde kutlanması gerektiğini ifade eden Karaağaç, çözüm sürecinde gelinen aşama nedeniyle bu yıl kutlanacak Nevruz’un önceki yıllara göre daha anlamlı olduğununa değinerek, şunları kaydetti:

"İnsanlığın zulme karşı özgürlük ve barış arayışı olan Nevruz'un bu yıl her zamankinden daha anlamlı hale gelmiştir. Geliştirilen çözüm süreci ile 2015 Nevruz’u halkların umudu haline gelmiştir. Büyük bir coşku, barış ve özgürlüğe olan inancımızla kutlayacağımız 2015 Nevroz’u artık savaşların olmadığı, halkların barış ve özgür, yarınlarda bir arada yaşamayı seçtiği bir Nevruz olması hepimizin temel arzusudur."

Karaağaç, 19 Mart'ta Nevruz alanındaki kutlamaların saat 10.00'da başlayacağını ve çeşitli sanatçıların konser vereceğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber