Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:25 Yorum: 0

Batman’da TEOG heyecanı

Batman ve ilçelerinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren öğrenciler içeride soruları yanıtlarken, aileleri ise dışarıda ter...

Batman’da  TEOG heyecanı

Batman ve ilçelerinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren öğrenciler içeride soruları yanıtlarken, aileleri ise dışarıda ter döktü.

Batman ve ilçelerinde TEOG sınavı sabah saat 09.00'da başladı. Sınava giren öğrenciler içeride soruları yanıtlarken, veliler ise sınav bitene kadar okul bahçelerinde dualar ederek çocuklarının başarılı olmasını diledi. Sınav sonrası dışarı çıkan öğrenciler genel olarak iyi bir sınav olduğunu söyledi. Bazı öğrenciler matematik sorularında zorlandıklarını dile getirdi.

Şevval Çengal isimli öğrenci, sınavın çok zor olmadığını ve güzel geçtiğini belirterek, "Beklediğim kadar zor değildi. Daha zor sorular çözdüğüm olmuştu. Matematikte bir iki soruda biraz takıldım onun haricinde zorlandığım bir şey yoktu" dedi.

Ömer Erdem ise, biraz zorlandığını ancak başardığını belirterek, matematik üstün sayılar sorularında takıldığını söyledi. Bünyamin Yıldırım da matematik sorularında biraz zorlandığını, ama diğer soruların kolay olduğunu söyledi. Muhammed Kapuci isimli öğrenci ise, kurban bayramından beri TEOG sınavları için çalıştığını ve sınavda hiç zorlandığı ifade ederek, "Matematikten bir soruda takıldı mı onu da kafadan salladım. Oda doğru çıktı. Din kültürü soruları da çok kolaydı önümüzdeki sene TEOG sınavına girecekler hiç korkmasın hepsi 100 alacak bunu bilsinler" dedi.

Batman’da TEOG heyecanı

Batman’da TEOG heyecanı

Batman’da TEOG heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber